Brussels sprouts, mussels and tomatoes

Attention to your inspirations, to your heart and everything will be as you are.

This is a so healthy inspiration. Brussels sprouts, mussels and tomatoes!  🙂

Atenção para suas inspirações, para o seu coração e todas as coisas serão como você é.

Esta é uma inspiração tão saudável. Couves de Bruxelas, mexilhões e tomates!

Cooking

cooking

Boil the Brussels sprouts with salt  for about 5 minutes and then drain it.
Meanwhile, preheat the oven to 180°, sauté the mussels with a small quantity of  olive oil, garlic and salt to taste. Slice tomatoes.Then, with joy, place the Brussels sprouts, the mussels and the tomatoes in a baking pan and season it with black pepper and a small quantity olive oil. Bake it for 20 minutes and serve hot. ♥

Tudo o que você precisa fazer é…

Ferva as couves de Bruxelas ( repolhinhos) com sal por cerca de 5 minutos e, em seguida, escorra-o.
Enquanto isso, pré-aqueça o forno a 180 °, refogue os mexilhões com uma pequena quantidade de azeite de oliva, alho e sal a gosto. Fatie os tomates. Então, com alegria, coloque os repolhinhos, os mexilhões e os tomates numa assadeira e tempere com pimenta preta e uma pequena quantidade de azeite de oliva. Asse por 20 minutos e sirva quente. ♥

Countryside

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s