Stew Chicken Breast / Ensopado de Peito de Frango

stew

The adjectives for this dish are cosy, tasty and fragrant. Chicken breast pieces, boiling water, chicken cube, green pepper, sliced onion, tomato sauce and peas were added in a large pan with onion, garlic and black pepper that had been fried in olive oil until soft (a fragrant mixture ). Cooked slowly and with some bay leaves, this stew has characteristics of Maltese stews because of the way of cooking and ingredients used). As a Brazilian, the richness of the fragrance got me back to the kitchens of my family in Brazil. Other ingredients that your family enjoys can be added. Believe me, the result will be simple, true, cosy  and will be so nice when they look back and remember the cosy moments.

VallettaValletta – Malta

Os adjetivos para este prato são acolhedor, saboroso e cheiroso. Pedaços de peito de frango, água fervente, cubo de caldo de frango, pimentão, cebola fatiada, tomates e ervilhas foram acrescentados em uma panela larga com cebola, alho e pimenta preta que já haviam sido fritos em azeite de oliva até ficarem macios ( uma mistura perfumadíssima). Lentamente cozido e com algumas folhas de louro, este refogado tem características dos ensopados malteses por causa do modo de cozimento e ingredientes utilizados). Enquanto Brasileira, a riqueza da fragância me levou de volta às cozinhas da minha família no Brazil. Outros ingredientes que a sua família aprecia podem ser acrescentados. O resultado será simples, verdadeiro, acolhedor e que seja belo quando eles olharem para trás e recordarem os confortáveis momentos.

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