Cooking With pumpkin seeds / Cozinhando com sementes de abóbora

I think it is really cool spending time searching and learning about a couple of things I really like or even read about what I do not like to try something new, something positive. Learning never ends, I think there is a beginning (maybe when you notice you have learned and grown through the possibility of construction) but the means and the end are very difficult to know because adding knowledge is an endless act.

” The brothers have worked and sourcing their meat, but before that, they spent a lot of time learning and researching about different breeds, age of animal, diet, and how long meat should be hung ( ageing ) for the best texture and flavour.” (Taste&Flair Magazine- September 2015). Search, learn, create, and when we see, it’s night, it’s day and this pleasure is always unique. There are so many inspiring stories of people who do not get tired of learning

During the week I have read and watched about using pumpkin seeds. They are delicious and strengthen the immune system, help clean our body and are rich in iron and zinc for example. They can be used in juices, soups, salads, etc. There are many interesting ways to use this food.

I made a meal with sausage and Maltese pumpkin in which I used the seeds. The best thing is that the pumpkin is seasonal and this dish is so easy and quick to prepare.

For this dish I separated the pumpkin seeds, washed and left to dry for 40 minutes in a cool place. Meanwhile, I cooked the pumpkin and made a mash and then I fried Maltese sausage in its own fat. For the crispness of the seeds, I seasoned them with salt, black pepper and olive oil before placing them in the oven for about 15 minutes (until it reaches a golden colour). I’m not sure how often this dish is made here on the island, but I felt very proud to use local food and ensure a wonderful flavour with these lovely ingredients. A delicious crispness! It’s a delicious meal! It was a success here at home.

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Thanks so much for reading about my findings and I hope it will also be interesting for you in some direction. 🙂

Eu acho super legal gastar um tempo buscando e aprendendo sobre um par de coisas que eu realmente gosto ou até mesmo ler sobre aquilo que eu não gosto muito na busca de encontrar algo novo, algo positivo. O aprendizado nunca termina, acho que existe um começo ( talvez quando você nota que aprendeu e cresceu através da possibilidade de construção) mas o meio e o fim são bem difíceis saber porque somar conhecimentos é um ato infindável.

Os irmãos têm trabalhado e terceirizado a carne, mas antes disso, eles passaram muito tempo aprendendo e pesquisando sobre as diferentes raças, idade do animal, dieta, e quanto tempo a carne deve ser pendurado (envelhecimento) para a melhor textura e sabor. ” (Taste&Flair Magazine- Setember 2015).  Buscar, aprender, criar e quando vemos, já é noite, já é dia e este prazer é sempre único. Há tantas histórias inspiradoras de pessoas que não se cansam de aprender.

Durante a semana eu li e assisti sobre como utilizar as sementes da abóbora. Elas são deliciosas e fortalecem o sistema imunológico, ajudam a limpar o nosso organismo, ricas em ferro e zinco por exemplo. Elas podem ser utilizadas em sucos, sopas, saladas, etc. Há muitas maneiras interessantes de utilizar este alimento.

Eu fiz uma refeição com linguiça e abóbora maltesa na qual eu utilizei as sementes. A melhor coisa é que a abóbora está em sazonalidade e  este prato é tão fácil e rápido de preparar.

Para este prato eu separei as sementes da abóbora, lavei e deixei secar por 40 minutos em um local arejado. Enquanto isso, cozinhei a abóbora e fiz um purê, fritei a linguiça maltesa na própria gordura. Para a crocância das sementes, eu temperei com sal, pimenta preta e azeite de oliva antes de colocá-las no forno por aproximadamente 15 minutos ( até atingir uma cor dourada). Eu não tenho certeza com que frequência este prato é feito aqui na ilha, mas eu me senti muito orgulhosa em utilizar alimentos locais e garantir um sabor maravilhoso com estes adoráveis ingredientes. Uma deliciosa crocância! É uma deliciosa refeição! Foi um sucesso aqui em casa.

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Muito obrigada por ler sobre minhas descobertas e eu espero que elas também sejam interessantes para você em algum sentido.

🙂

 

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